| BlaBlaonica!!! | |
|
+2~Cho_Chang~ Hermiona Grendzer 6 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Hermiona Grendzer Admin
Број порука : 138 Join date : 26.10.2008 Локација : Na plazhi u zanosu poljubaca sa Bogdanom..Ne prekidajte nas
| Наслов: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 1:28 pm | |
| Blebecimo Shta radite trenutno? | |
|
| |
~Cho_Chang~ Redovan ucenik akademije
Број порука : 109 Join date : 26.10.2008 Age : 28 Локација : in Hogvorts,magic planet
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 1:53 pm | |
| nis razmisljam sto ne dodas sobu sa portretima,biblioteku sto ne potpunis svoj profil i look malo vise magicni molim te ono new i no new please | |
|
| |
Број порука : 109 Join date : 26.10.2008 Age : 28 Локација : in Hogvorts,magic planet
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 1:54 pm | |
| vratila si ok....... a sto su tebi i ash slova roze a meni ne? | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
Број порука : 138 Join date : 26.10.2008 Локација : Na plazhi u zanosu poljubaca sa Bogdanom..Ne prekidajte nas
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 1:58 pm | |
| Nemoj molim te psiati post za psotom..Nama su iemna roza zato shto smo nas dve adminke | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:03 pm | |
| vas dve adminke? otkad to??? neznas koliko ce se fler naljutiti a i ja se malo ljudim a sorrry za spam a ovo je ipak spamaonica | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:09 pm | |
| Pa shat ako se fler naljuti..Ash je pored Fler i tebe,Tonk i Tresse moaj najbolja online drugarica..ja njoj veruejm i mnogo ej volim Nemate pravo da se ljutite..ako se budete ljutile to ce zvuchati kao ljubomora | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:12 pm | |
| ne nemislim na to ona se sad reg a mi smo od pocetka bili i na starom 4umu i ovde i davali predloge,koliko sam njih dovela samo ja koliko sam se trudila ti si pricala kako si samo ti admin a mi ne ali dobro.....to je tvoja odluka ako ti tako zelis | |
|
| |
*Ashley Tisdale* Sajko's baby
Број порука : 38 Join date : 05.11.2008
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:13 pm | |
| ma skinite me slobodno,ne ljutim se ja | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:15 pm | |
| Zar ti msilsih da ja gledam ko mi ej prijatelj ako ne kada je amdin?? nemoj em vishe iznenadjivati tim komentarima..ako bi bilo da su i prijatelji smao amdini onda bi ceo forum imao amdina Ashley je uvek tu uz mene,,pomazhe mi ne smao oko foruma,vetj u mnogo tezhim trenucima...Daj nemoj mi molim et sad to govoriti...Ne mogu ti opsati koliko vas ve poshtujem..a vi tako?? | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 2:27 pm | |
| mi tako?? ti tako a mi ti ne pomazemo ash neshvataj ovo licno ja tebe obozavaaaaaaam ali ljuta sam na herm al nema veze preci cu ja preko toga naravno kao i uvek zato uvek i ispadnem budala nema veze samo vi mene koristite nema veze..... | |
|
| |
*Anchi* Upoznajes magiju
Број порука : 13 Join date : 04.11.2008
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Wed Nov 05, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Thu Nov 06, 2008 2:33 am | |
| Cho ti umishljash..ljuti se koliko god hotjesh.. | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Thu Nov 06, 2008 5:16 am | |
| ne ljuti me naravno nem aveze ok je sve bar se nadam ali samo da znas ja mislim da se fler ovo uopste nece dopasti sigurna sam necu da pricam u njeno ime ali.... nema ljutnje postavi jos neke extra smajlije ovo je malo | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Thu Nov 06, 2008 12:10 pm | |
| pa sad cu da otvorim temu za smajlije..da nam dajete Fler znam vec godinu i neshto Moja fler nije ljubomorna'Nisi ej dovoljno upoznala..znam ja | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Thu Nov 06, 2008 12:31 pm | |
| hehehhe pa neznam ali znam da joj nije bilo svejedno kad si rekla da si samo ti admin ......nema veze zaboravimo na to | |
|
| |
Dzini Weasly Upoznajes magiju
Број порука : 26 Join date : 26.10.2008 Локација : u toplim zagrljajima sa harry-em
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Fri Nov 07, 2008 6:00 am | |
|
Последњи изменио Dzini Weasly дана Sat Nov 15, 2008 5:33 am. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Fri Nov 07, 2008 6:06 am | |
| tnx dzini slazem se herm fler vise nece dolaziti na 4um ni na celebrity ja sam je pitala sto cekam da mi odgovori ali njos se nesvidja uopste to sto si joj dala admina a nama nisi htela ali nije se toliko nervirala jer sad posecuje druge 4ume nadam se da se nece ljutiti sto sam ti ovo rekal al samo da znate da smo izgubili vrednog clana i sad ih imamo bas bas malo ja sma ih dosta dovela sad malo vi adminke | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Fri Nov 07, 2008 12:03 pm | |
| Fler ne mora da dolazi..izgubila sma prijateljicu koja mi je mnogo znachila..ali ako ona zhlei Poshto vetj nema svoje ja i ne zheli da mi sve kazhe u lice nego si joj ti kurir..molim te reci joj da je ovo sa njene strane potpuno ne ljudski i da me podseca na razmazhenu klinku..zar ona..Vechiti genije i pre svega moja najbolja on line drugarica..razocharala me je Ash ostaje admin i tachka..kao da je bitno ko je admin Josh jedan post o tome kako ash ne treba da bude admin i oduzmimam PM Ne terajte me na to jer stvarno ne bi bilo lepo
| |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Fri Nov 07, 2008 1:24 pm | |
| ok ok ali nemoj se toliko uzbudjivati mozda ce dolaziti a ti si rekla da je poznajes dobro i ja sma samo mislila da bi trebala da znas | |
|
| |
Hermiona Grendzer Admin
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Fri Nov 07, 2008 2:10 pm | |
| Nemojte da ste vishe ishta spomenuli o tome inache oduzimam PM I Avatar Molim vas..Xwala | |
|
| |
*Ashley Tisdale* Sajko's baby
Број порука : 38 Join date : 05.11.2008
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Sat Nov 08, 2008 8:03 am | |
| Dzini Weasly - koji ti je nick na celebrity school? | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Mon Nov 10, 2008 3:19 am | |
| neznam ni da li je reg na c4umu | |
|
| |
Fleur DeLacour Upoznajes magiju
Број порука : 54 Join date : 26.10.2008 Age : 30 Локација : walking with myself thrue the desert of dreams...
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Mon Nov 10, 2008 11:07 am | |
| ja ovu svadju tek sad videla. Pa dobro, da li ste vi normalne? Jao, ti me Cho zesce poznajes kad mislis da je meni stalo samo do toga da budem admin. Razlog mog nedolaska je taj sto kada sam otisla sa foruma nije bas bio sredjen i ocekivala sam istu sudbinu kao i foruma Beauxbatons. Mislim, stvarno, odakle tebi pravo da govoris u moje ime zbog cega sam ja bila `ljuta`? Ako Herm postuje ovu Ashley, to moj problem nije. Ako, i treba. Samo sam rekla da necu dolaziti, a zasto, ni rec nisam rekla... GOTOVO,KRAJ DiSKUSIJE | |
|
| |
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Mon Nov 10, 2008 12:04 pm | |
| ok ako vi tako mislite imam punooo toga da dodam ali necu nemam zivaca vise da ih trosim ovde niti da se svadjam gotovo je sa ovim | |
|
| |
Fleur DeLacour Upoznajes magiju
Број порука : 54 Join date : 26.10.2008 Age : 30 Локација : walking with myself thrue the desert of dreams...
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! Tue Nov 11, 2008 5:37 am | |
| Jeste. Kraj price... Sta ima novo kod vas? Ja danas jedina u generaciji dobila 5 iz srpskog... Znate kako sam happy... | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: BlaBlaonica!!! | |
| |
|
| |
| BlaBlaonica!!! | |
|